категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Автоматично прозорец отварачка за оранжерии Quanso- 50%

Автоматично прозорец отварачка за оранжерии Quanso- 50%

наличност:средно 2-5 дни
гаранция:2 години
Абсолютно без поддръжка на системата за отваряне на люка на покрива. Тя работи автоматично на принципа на топлинно разширение материали като восък, без да има нужда от батерии или кабели. автоматично отваряща врати се използва, за да се предотврати прегряване или хипотермия обратно растения. Електрически люк на покрива започва при температури около 12-15 ° C. След пълното отваряне се постига от около 30 ° С Когато охладителната система автоматично се затваря прозореца. Предимството на автоматично управление, е фактът, че температурата се контролира през целия ден (дори и ако сте на работа) и там е ситуация, която е прегряване на парникови и той трябва да бъде бързо вентилирани.

Ние препоръчваме да поръчате оранжериите Quanso

Широка гама от оранжерии и аксесоари могат да бъдат намерени на www.hotove-skleniky.cz
Napsat dotaz na prodejce
Обща оценка
0 %
Досега никой не е продукт nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Искам оферта
Описание на искането

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.