категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Samobalanční електрически Rotax
 • Samobalanční електрически Rotax
 • Samobalanční електрически Rotax
 • Samobalanční електрически Rotax

Samobalanční електрически Rotax

производител:Една търговска
наличност:средно 2-5 дни
гаранция:2 години

Rotax - електрически samobalanční

Въвеждане на новост на пазара Чешката и Словашката! Samobalanční Rotax двуколесно електрическа кола
Цена dvoukolého samobalančního електрическо превозно средство е сега повече от достъпни. В сравнение със съществуващите продукти в същата категория, за нас, за да вземе Rotax за трета от цената!
Rotax контролира От Просто СЕ накланяне на английски Тялото и кормилното Управление Е Много лесно и интуитивно . Освен това, електрически Rotax включва централна дистанционно управление!
Той представлява отделни и независими средства за транспорт, идеални за градски или къси разстояния на голф игрището като изпълнителен асистент. Огромно предимство на този пъргав електрическа кола е нейната компактност. Безпроблемно го преместят в багажника на кола, дори и по-малък, в града ще оценят малкото си тегло и гладка транспорт обществен транспорт.

Малък размер = лесен транспорт
Rotax е предназначена именно за размера на човешкото тяло. Това съответства напълно с намерение да го използва - гладко и бързо транспортиране в градско движение. Електрически скутери Rotax също е невероятно лек - тежи само 18,5 кг. Освен това, пред телескопична дръжка на, като ПО този начин лесно да се сгъва, като ПО този начин му размер е значително намален. Вие никога не ще трябва да се справят с проблеми за паркиране.

Нулеви емисии = нула замърсяване във вашия град
Карам електрически скутери се формира По същия начин, както в електрически превозни средства. Единственият му източник е литиева батерия, която захранва електрическия мотор. Това устройство може лесно да бъде зареждана навсякъде има гнездо напрежение от 240V - т.е. у дома, в офиса, просто навсякъде. На едно зареждане шофирате до 30 километра без никакво замърсяване, шум или замърсяване на околната среда.

Ниска консумация на енергия
ROTAX електрически скутери е изключително средство евтини транспорт. Цена на километър е около 10 цента. В сравнение с карането на кола е около 1.2 литра гориво, което в днешния ръст на цените идва доста скъпо. Rotax също е ПО-икономичен в сравнение с традиционните електрически-колата. Традиционно електрическа кола тежи около един милион тона - Rotax с тегло около 20 кг, и наистина пести енергия.

На този път с електрически автомобили никога няма да забравя. Инвестициите в този автомобил скоро ще се върне на срещите си и да пристигнете в стил и винаги навреме!


Максимална скорост на пътуване: 20 km / h
Шофиране разстояние (едно зареждане) 20-30 км
Електрическа мощност: 1300W / max.3000W
Мин. Радиус на завиване 0 (Оказва се на място)
Нето тегло: 18,5 кг
размер Обем: 0.15 m3
Обща ширина: 46,4 см
Конструктивна височина: 115-140 см
Шаси Височина: 21,2 см
Време за зареждане: 1-3h
Максимално натоварване: 150 кг
Max gradeability: 15 °
Lifetime:> 35 000 км
Захранващо напрежение: 240V
Батерия Lithium 48V / 8аН

Пълна гама не само за вашата градина, Моля Hobbytec.cz


Napsat dotaz na prodejce
 • Samobalanční електрически Rotax
 • Samobalanční електрически Rotax
 • Samobalanční електрически Rotax
 • Samobalanční електрически Rotax
 • Samobalanční електрически Rotax
 • Samobalanční електрически Rotax
 • Samobalanční електрически Rotax
 • Samobalanční електрически Rotax
 • Samobalanční електрически Rotax
 • Samobalanční електрически Rotax
Обща оценка
87 %
3 клиенти класиран
 • 2 ×
 • 0 ×
 • 1 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Алтернативни продукти

Искам оферта
Описание на искането

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.