категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Tarpaulin барака за дърва за по-бързо изсушаване на дърво Giedi
 • Tarpaulin барака за дърва за по-бързо изсушаване на дърво Giedi
 • Tarpaulin барака за дърва за по-бързо изсушаване на дърво Giedi

Tarpaulin барака за дърва за по-бързо изсушаване на дърво Giedi

производител:ShelterLogic
наличност:средно 2-5 дни
Tarpaulin барака за дърва Giedi от Shelterlogic е идеален за съхранение и дървен материал за съхранение. Навес за дърва е предназначена за правилната циркулация на въздуха, което позволява на дървото изсъхва по-бързо от други укрития.

Конструкцията на купищата в склада е направен от висококачествена стомана тръба и е снабден с високо качество на прахово покритие Dupont postytuje отлична защита от корозия. лист покритие е от прозрачен полиетилен пропускащия светлина вещество, и запазва топлината. Подът е на парите, vyrtobená полиетилен. Всичко това помага на дървото се съхранява в сухи и чисти. Вентилационните отвори с мрежи против комари позволяват достатъчно въздух да циркулира и източване на излишната влага от дърво. Дърво и изсъхва до 2 пъти по-бързо, отколкото на открито.

Навес за дърва е подходящ както за сезонно и целогодишно ползване. 

спецификации:

 • ширина: 1,5 м
 • Дължина: 1.1 m
 • Височина: 1,5 м
Napsat dotaz na prodejce
 • Tarpaulin барака за дърва за по-бързо изсушаване на дърво Giedi
 • Tarpaulin барака за дърва за по-бързо изсушаване на дърво Giedi
Обща оценка
0 %
Досега никой не е продукт nehodnotil
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
 • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.


Алтернативни продукти

Искам оферта
Описание на искането

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.