категория дисплейСкрий категория
Вие се нуждаете от помощ?
Potřebujete poradit?
Zpráva
Modern регулируема шезлонги Merlo
  • Modern регулируема шезлонги Merlo

Modern регулируема шезлонги Merlo

производител:Една търговска
наличност:средно 2-5 дни
гаранция:2 години
Качество Регулируема шезлонги за вашия двор ИЛИ градина. Модерна, висококачествено кресло, изработен от устойчив полипропилен. Структурата е направена от материал, който е устойчив на атмосферни влияния и силно UV радиация. Мебели НЕ СЕ От нуждае Специални грижи Е БЕЗПЛАТНА Поддръжка.

Speciikace:

  • 190 х 90 х 62 см
Napsat dotaz na prodejce
  • Modern регулируема шезлонги Merlo
Обща оценка
0 %
Досега никой не е продукт nehodnotil
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
  • 0 ×
Напиши коментари на потребители
Добър продукт:
Добавяне на нов коментар

Коментарите са използвани, за да публикувате вашето мнение за конкретен продукт. Благодаря ви за вашите мнения. Както операторите на тази дискусия, ние си запазваме правото да премахват неподходящи коментари.

Алтернативни продукти

Искам оферта
Описание на искането

Оборудване за вашия дом и градина

Нашата цел е да Ви предоставим пълна гама от възможности, които съществуват, качествени решения в различните сегменти за дома и градината ročím с оборот от над 500 млн. Ft. В същото време един от малкото демонстрират най-продаваните продукти на собствените си очи и да ги сравните в най-голямата изложбена зала - намира се само на 2 км от Ричани. Всички продукти могат да бъдат закупени чрез удобно този електронен магазин www.hobbytec.cz

Избрани продукти се доставят включително монтаж по поръчка. Всички операции по сглобяване предоставят само на нашите служители не само в цялата страна, но и в цяла Словакия. Повече за www.hobbytec.sk Изберете продукти от световните производители от Япония, САЩ, Израел, Канада, Германия, Словакия, Турция и Полша. Селективното частен етикет Един Trade®.
100% покритие
Чехия и Словакия
областен
представителство
5x награди надежден
компания на годината
Този сайт използва "бисквитки" за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с това.